Jouw mooiste wimpers start hier


Yumi Lashes Wimperlifting behandeling I 60 min I 50,00

De wimpers worden op een speciale manier gelift. Op deze wijze kan elk wimperhaartje behandeld worden. Hierbij wordt mascara en een wimperkrultang overbodig. Wimperlifting is de nieuwste techniek in de beauty branche en is toepasbaar op alle wimpers, op zowel korte als lange wimpers. Met deze techniek worden de wimpers verlengd waardoor u een wijder ogende en  blik krijgt.

Wimperlifting van Yumi Lashes is een revolutionaire wimperlift, een techniek die wimperverbetering en verven combineert, een unieke combinatie. Blijft 8 tot 12 weken zitten. U heeft geen mascara of wimperkrultang meer nodig. Voelt licht en natuurlijk aan. Uw ogen lijken groter. De Wimperlift is niet schadelijk voor de eigen wimpers. De wimperlift is tevens bestand tegen water, douchen, zweten, tranen, zwemmen, slapen en tevens geschikt voor de wassing, de wimperlift zorgt namelijk niet voor een laagje op uw wimper.


Wimperextensions One by One I 120 -180 min I 80,00

Wilt u mooie lange, volle en gekrulde wimpers zonder gedoe met mascara? Dan zijn wimperextensions de oplossing! Tijdens deze behandeling plaatsen wij zorgvuldig één wimperextension op elke afzonderlijke natuurlijke wimper. Zo kunnen we een mooie, intense look creëren die toch nog heel natuurlijk oogt.

De krul, dikte en lengte van de extensions zijn volledig te bepalen naargelang uw wens en uw natuurlijke wimperharen. De behandeling beschadigt de natuurlijke wimpers niet, mits u de juiste nazorg richtlijnen toepast.

Waarom mag ik, als ik wimperextensions heb, geen eye-remover op oliebasis gebruiken? De lijm die gebruikt wordt om de wimperextensions vast te zetten zal oplossen als je eye-remover op oliebasis gebruikt. Je wimperextensions zullen dan eerder loslaten.

Waarom mag ik niet in mijn ogen wrijven als ik wimperextensions heb?

Je wimperextensions zijn met een heel klein beetje lijm vastgezet om één van je eigen wimperhaartjes, als je daar ruw mee omgaat (zoals bv het wrijven in je ogen) dan zullen de wimperextensions sneller loslaten.

Hoe kan ik mijn wimperextensions verwijderen?

De wimperextension zullen in ieder geval door de natuurlijk groeicyclus van je eigen wimperhaartjes loslaten. Wil je eerder dan het natuurlijk proces af van je wimperextensions dan kan je een afspraak hiervoor maken. Wij zullen dan met een speciale remover de wimperextensions verwijderen.


Wimpers en wenkbrauwen verven I 20 min I 15,00

Epileren & verven van de wenkbrauwen I 30 min I 15,00 €

Wimpers verven I 15 Min I 12,00

Wenkbrauwen verven I 10 min I 8,00

Wimpers, wenkbrauwen verven en epileren I 25 min I 25.00 €

Het verven van de wenkbrauwen en wimpers gebeurt tijdens een gezichtsbehandeling. Na de oppervlaktereiniging wordt bij iedere behandeling een dieptereiniging uitgevoerd. Na de dieptereiniging worden de wenkbrauwen indien gewenst eerst geëpileerd, zodat ze de juiste vorm hebben. Het epileren draagt bij aan de sprekende vorm van de wenkbrauwen. Na het epileren van de wenkbrauwen wordt de verf aangebracht op de wenkbrauwen en wimpers.