Jouw mooiste huid start hier


Basis behandeling  I 45 min I 30 € 

inhoud : double oppervlakte reiniging, huidanalyse, dieptereiniging met een exfoliator , geschikte masker,  dag of nacht crème, thuis advies

Wellness Relax behandeling I 60 min I 50 € 

inhoud : Double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator, masker, relaxerende gelaatsmassage, serum, dag of nacht crème, UV bescherming, behandeling vol met Lichtfrequenties, energy werk.

Lunchbreak behandeling I  30 min I 50 €

inhoud : Double oppervlakte reiniging, delicate exfoliatie of fruitzuur peeling, Meso Ampule, masker, serum, geschikte crème, UV bescherming.

Acne behandeling I 60 min I 40 € tot met 18 jaar

inhoud : Double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator of vapozone, aanprikken en uitdrukken van puistjes en het verwijderen van comedonen, talg regulerend masker, talg regulerend crème, UV bescherming, thuis advies.

Acne behandeling rug I 55 min I 40 € tot met 18 jaar 

inhoud : Double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator of vapozone, aanprikken en uitdrukken van puistjes en het verwijderen van comedonen, talg regulerend masker, talg regulerend crème, UV bescherming, thuis advies.

Acne behandeling I 60 min I 60 € vanaf 18 jaar

inhoud : Double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator of vapozone, aanprikken en uitdrukken van puistjes en het verwijderen van comedonen, talg regulerend masker, talg regulerend crème, UV bescherming, thuis advies.

Acne behandeling rug I 55 min I 60 € vanaf 18 jaar 

inhoud : Double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator of vapozone, aanprikken en uitdrukken van puistjes en het verwijderen van comedonen, talg regulerend masker, talg regulerend crème, UV bescherming, thuis advies.

 Renewing behandeling I 60 min I 60

inhoud : Double oppervlakte reiniging, delicate exfoliatie (enzymen lysing of zuur peeling)

 Peel-off Masker, relaxerende gelaatsmassage, serum, geschikte crème, UV bescherming, thuis advis.

Intensive behandeling I 75 min I 75

Double oppervlakte reiniging, delicate exfoliatie met vapozone,

(enzymen lysing of zuur peeling), epilatie en verven van de wenkbrauwen, Meso Ampul, Peel-off Masker, relaxerende gelaatsmassage, serum, geschikte crème, UV bescherming, thuis advis.


Microdermabrasie behandeling  I 60 min I 55

Microdermabrasie behandeling gelat + hals I 70 min I 70 €

Microdermabrasie behandeling gelat + hals + decolleté I 90 min I 100 €

Microdermabrasie is een intensieve peeling om dode huidcellen te verwijderen. De huid wordt vacuüm gezogen en tegelijkertijd worden micro-kristallen tegen de huid gespoten.

De kristallen zijn gemaakt van aluminiumoxide en geven geen beschadigingen aan de huid. Doordat de dode huidcellen verwijdert zijn is de huid nu beter in staat om werkstoffen op te nemen waardoor deze meer effect hebben in de huid.

De huid krijgt tevens een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van nieuwe cellen. Ook worden de poriën minder grof en kunnen pigmentvlekjes en fijne rimpeltjes vervagen. De huid zal na de microdermabrasie behandeling veel gladder aanvoelen en er egaler en mooier uitzien. Het kan gebruikt worden voor het gezicht, de nek, het decolleté en het gehele lichaam.


Microneedling behandeling gelaat I 60 min I 60 €

inhoud : double oppervlakte reiniging, dieptereiniging met een exfoliator, microneedling met Meso cocktail, peel – off Algae masker, dag of nacht crème

Microneedling behandeling hals en gelaat I 80 min I 80 

Microneedling behandeling rug I 60 min I 60 €

Bij microneedling wordt gebruik gemaakt van hele kleine naaldjes, die vibrerend hele kleine prikjes in de huid geven. De kleine naaldjes in de ”pen” verwonden op een natuurlijke en veilige wijze de huid. Hierdoor komen er in het bindweefsel groeifactoren en helende factoren vrij, die zorgen voor aanmaak van collageen en elastine (bindweefsel). Een microneedling behandeling is een hygiënische, snelle en effectieve manier om huidverbetering te bewerkstelligen, waarbij de huid in de diepte vernieuwd en verfraaid wordt, zonder de bovenste huidlaag (epidermis) te beschadigen. Daarnaast worden ampullen met hoogwaardige werkstoffen gebruikt om de effectiviteit van de behandelingen te verhogen. Het resultaat is een stevigere, gladdere huid en een egalere teint.

Acnelittekens, Zonbeschadiging, Huidverslapping, Grove poriën of een grove huidstructuur, Fijne lijntjes en rimpels, Pigmentatieproblemen, Striae, Zwangerschapsstriemen

Geschikt voor lichaam en gelaat


Microneedling behandeling Haaruitval I 60 min I 60

Kaalheid of haarverlies kan ontstaan door slechte voeding of stress maar ook door infectie, zwangerschap, meno- of andropauze of is leeftijdsgebonden. Steeds vaker is mesotherapie het antwoord op haaruitval. Vooral mensen met diffuus haarverlies, zoals bij stress, ziekte, dieet, na zwangerschap of operatie, zon, vervuiling, medicijnen, hebben er baat bij.

Klinische studies laten zien dat de kans op succes groot is Mesotherapie tegen haaruitval is veilig en vrijwel pijnloos. Na onderzoek wordt bepaald of je geschikt bent voor mesotherapie tegen haaruitval. Iedere behandeling duurt ongeveer dertig minuten.Een opbouwkuur bestaat altijd uit een serie van zes behandelingen. Resultaat van mesotherapie is na een volledige behandelcyclus van drie tot vier maanden te verwachten. Voor een blijvend resultaat zijn onderhoudsbehandelingen nodig, gemiddeld om de 5 maanden.


Skin scrubber - ultra behandeling 

De Skin Scrubber is een mooi tehniek en het modernste apparaat op het gebied van de dieptereiniging van de huid.
Door middel van de ultrasonische geluidsgolven wordt de huid zeer intensief gereinigd.De skin Scrubber verwijderd verstopte /ingegroeide haarzaakjes,maakt de bovenste laagjes van de opperhuid los en reinigd de porien diep.Het effectief verwijderen van meeters en oneffenheden op een zachte manier
Het is een volstrekt veilige en pijnloze behandeling met als resultaat een perfecte fysiologische huidregeneratie.

  • Acne
  • Couperose
  • Grofe poriën
  • huidonzuiverheden

LED Therapie Mask - finishing

De resultaten van LED-Therapie

Wanneer het consequent gebruikt wordt, wordt er aangenomen dat op lange termijn de LED-lampjes op verschillende dieptes in de huid doordringen. Hierdoor ontstaan verschillende reacties in de huid zoals het bestrijden van acne veroorzakende bacteriën en een vermindering van rimpels. De meest voorkomende LED-lampjes voor huidverzorging zijn blauw en rood, hoewel er ook roze en wit zijn.

De verschillende kleuren

Blauw licht doodt bacteriën die acne veroorzaken. Terwijl rood juist de productie van collageen stimuleert en helpt het natuurlijke genezingsproces van de huid te versnellen. Dit maakt LED-therapie bijvoorbeeld een perfecte optie om donkere vlekken te verminderen. Wit licht, wordt gezien als het diepste licht die ontstekingen in de huid kan verminderen. Het klinkt een beetje als magie, maar er zijn talloze studies die LED-therapie voor huidverbetering ondersteunen!

LED-therapie als toevoeging in je behandeling

LED-therapie is perfect om toe te voegen aan het einde van je gezichtsbehandeling. Zo werken de producten die er zojuist gebruikt zijn in de gezichtsbehandeling nog beter en ga je met een frisse gloed de deur uit! LED-therapie is perfect voor verschillende huidproblemen denk aan: acne, acne littekens, het opbouwen van collageen en om de huid in het algemeen gezonder te maken.

Hoogfrequent behandeling

Darsonval draagbare hoogfrequent cosmetische apparaat maakt gebruik van hoge frequentie stromen en wordt gebruikt voor de behandeling van huidafwijkingen.

Behandeling met de Darsonval draagbare hoogfrequent cosmetische apparaat versnelt ook de genezing van wonden of laesies. De stromen hebben antiseptische en desinfecterende eigenschappen. Darsonval draagbare hoogfrequent cosmetische apparaat aangebracht op de hoofdhuid, versnelt ook de haargroei, voorkomt haaruitval, re-vitaliseert de huid en verbetert de doorbloeding. Het apparaat is direct aangesloten op het lichtnet. Dankzij het kleine formaat is het niet alleen in de professionele schoonheidssalon te gebruiken, maar ook thuis. Het apparaat is licht en handig. De handgreep is geïntegreerd in de schakelaar waarmee de stroom geregeld kan worden tijdens de behandeling.

Eigenschappen:
– stimuleert de bloed circulatie
– bevordert de klieractiviteit
– bevordert het metabolisme
– dood bacteriën
– produceert warmte onder de huid
– bevordert de opname van voedingsstoffen diep in de huid.

Mesotherapie Mesogun behandeling I filler 1 ml I 180 € 

Unieke methode, verbluffend resultaat
Ecuri Cosmetics heeft als enige een meso-gun die in staat is om cross-linked hyaluronzuur in te brengen. Dit middel is farmaceutisch erkend en volkomen veilig. Het vult lijntjes en rimpels goed op en geeft direct een verbluffend resultaat. De Ecuri meso-gun is uitgerust met een intelligent systeem dat zelf bepaald hoeveel hyaluronzuur wordt ingebracht. Teveel of te diep inbrengen is dus vrijwel uitgesloten. Groot voordeel is dat de kans op blauwe plekken en zwellingen minimaal is. Een behandeling is eenvoudig, zeer effectief en duurt slechts tien minuten. De Ecuri meso-gun is los verkrijgbaar en kan worden aangesloten op uw Permanent Make-up toestel. Met de Ecuri mesolift ziet u na een behandeling al een enorm resultaat. Fijne lijntjes worden zachter en in veel gevallen verdwijnen deze zelfs volledig. U moet hierbij denken aan 6 tot 9 maanden, dit is afhankelijk van uw huidconditie. We gaan uit van 2 tot 3 behandelingen voor een optimaal resultaat maar dit is per persoon verschillend. We nodigen u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om u meer uitleg te geven en te kijken hoe we u kunnen helpen met het verwijderen van de storende lijntjes en rimpels.